• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 8. juni 2019, Kl. 16:00 til kl. 18:00

Solokoncert med Thomas Buttenschøn

Thomas Buttenschøn - Tilbage På Dansk Den anmelder roste og folkekære sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn pakker tasken og drager ud i det ganske land med sit seneste show “Tilbage På Dansk”.

Buttenschøn udgiver i foråret 2019 sit første officielle dansksprogede album siden “Vinden Der Blæser” som udkom i 2011. På albummet tager Thomas os med tilbage i tiden. Han synger om tunge emner, som sin mors død, faderens alkohol forbrug, og forholdet til sine børn, som han nu kun ser på deltid.

Han er i løbet af de seneste 13 år gået fra at være Danmarks gladeste solskinstroubadur, med søde sange om kærlighed og gul sne, til for alvor at have fået noget på hjerte.

Thomas Buttenschøn, manden der har ordet i sin magt, både når han synger og når han taler, skriver sange der kalder på at blive lyttet til.
Han er underfundig, fænomenal og for nogle sågar genial. Han har siden 2006 hvor det hele for alvor startede, udgivet 11 albums og haft store hits, Fantastiske Mandag, Smukkere end Smuk, Dårlig Sex og mange flere og alligevel overrasker han igen og igen, ved at blive bedre med årene.

Thomas Buttenschøn tager sit publikum med på en rejse, hvor han igennem sine hverdagsfortællinger, sjove anekdoter og store budskaber, kombineret med hans fantastiske musik, drager folk helt ind i deres følelsers vold. Der vil både blive grint og grædt og Thomas formår om nogen, at skabe rum for, at det hele er okay.

Entré: 125,- kr.

Billetter kan bestilles ved henvendelse til kirkekontoret, tlf. 9882 0713 eller mail: kirkekontoret@broenderslevkirke.dk .
Der kan betales med Mobilepay 78392 – HUSK at skrive teksten: ”Koncert d. 8. juni”

Resterende billetter sælges ved indgangen

Thomas Buttenschøn
Brønderslev Kirke, Bredgade 102, 9700 Brønderslev