Koncerter

Orgelkoncert i Brønderslev kirke
tirsdag d. 3. november kl. 19.30

med organist Jonatan Kagan

Lyt til en lille forsmag på programmet her:

Præsentationskoncert

Tirsdag d. 3. november kl. 19.30 spiller organist Jonatan Kagan sin første orgelkoncert i Brønderlsev kirke. Jonatan vil gerne præsentere sig selv for sin nye Brønderslev´ske menighed med en håndfuld af højdepunkterne fra musikhistoiens orgellitteratur med værker som Bachs toccata og fuga i d-mol og toccataen fra Boelmanns kendte "Suite gothique" og derudover et par transkriptioner af kendte klaverværker for orgel.

Der vil naturligvis også være mulighed for at få rørt stemmebåndet ved et par fællessange.

Der er fri entré til koncerten.

Brønderslev Kirkes Pigekor medvirkede i koncert i Folkekirkens Hus

søndag d. 6. oktober 2019 - sammen med den norske sangerinde og bandet Synnjadrag

Omkring 80 tilhørere - heraft mindst halvdelen fra Brønderslev - kunne nyde smuk kor- og solosang  akkompagneret af et meget klangfuldt og velspillende band med flygel, percussion og kontrabas.

Nedenfor kan du klikke på billederne og høre små optagelser fra koncerten.

Koncerter

Der er ingen begivenheder.