Salmer/tekster til højmesse og gudstjeneste

NÆSTE GUDSTJENESTE

Søndag d. 31. januar
Septuagesima

Kl. 10.30:  Gudstjeneste i Brønderslev kirke v/ Thomas Uth

Gudstjenesten er kort med få salmer (som synges af kor), prædiken og nadver.

Tilmeld dig gudstjenesten her

Indsamling til KFS - Kristeligt Forbund for Studerende

STØT via Mobilepay nr.: 78852 (skriv "KFS" som besked) - eller læg dit bidrag i kirkebøssen ved indgangen til kirken.

Salmer i Brønderslev kirke
søndag d. 31. januar

Kl. 10.30:  Oplyses senest torsdag

VIGTIGT: Hvis du vil være sikker på at få en plads til gudstjenesten kl. 10.30, skal du melde dig til.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Dagens tekster kan læses ved at klikke på nedenstående link:

Du kan høre melodierne ved at klikke på nedenstående link - og skrive salmenumrene i søgefeltet.

Læs om og lyt til MÅNEDENS SALME i januar:
"Som et drivhus i en frostnat"

Bønneplakat - Bønner i nød
Sognepræst Thomas Uth har hentet rettighederne til at dele en bønneplakat fra De12kirker.dk.
En plakat med 47 bønner til enhver situation i disse tider. Den hurtige bøn: "Jesus Kristus! Jeg er bange. Hjælp mig" og den længere fordybende bøn om trøst og vejledning.

Bønnerne er skrevet af sognepræst Torben Haahr. I Næsborg, Salling, Oudrup og Vindblæs pastorat, Viborg Stift, har sognepræsten fundet inspiration til en daglig andagt og sat ord på de smukke bønner. Sognepræsten deler netop i år bønneplakaten i de 12 kirke under navnet "Bønner i nød 2020".

Torben Haahr udtaler: "Mit håb er at give ord for, hvad et menneske i nød har på hjerte". Han har i flere år arbejdet med særlig fokus på sjælesorg og har hjulpet mange med at sætte ord på deres smerter.

Bønner i nød kan downloades her eller på kirkens facebook side. Skulle andre kirker have lyst til at linke til plakaten, downloade den eller lægge den på egen facebook side, er man velkommen til det.
HUSK at angive De12kirker som kilde

Højmesser