Stillingsopslag

Sognepræst (kbf.) søges til Brønderslev-Serritslev pastorat

Vi søger en præst, som sammen med fire engagerede kolleger (to er på 50%) og en god medarbejderflok har lyst til at videreudvikle de mange aktiviteter, vores kirker er kendte for at have. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2.

Se en præsentationsvideo:  https://www.youtube.com/watch?v=cnc9wWQm5LU

Via dette link kan du se en video af Brønderslev by: https://www.facebook.com/visitbroenderslev/posts/2167657279936188

Pastoratet er det næststørste i Aalborg Stift og har næsten 14.000 indbyggere, Af disse er ca. 84% medlemmer af folkekirken.

Vi tilbyder:

• engagerede menigheder med stor delta­gelse i såvel gudstjenester som i kirkeli­ge arrangementer. I Brønderslev er der ca. 130 til højmessen.
  • et godt samarbejde mellem kirkens præster, personale, frivillige og menig­hedsråd og med plads til selvstændighed.
  • et tæt samarbejde med de lokale skoler, andre lokale institutioner samt byens Handelstandsforening.
  • udover to traditionelle kirkerum også i Brønderslev et nyt og lyst kirkerum med mange mu­ligheder samt en stor nyrenoveret sog­negård med indbydende cafédel i velkomstområdet.
  • en arbejdsplads med godt humør, en­gagement og nærvær.

Det bemærkes, at der er bopælspligt i nærliggende præstebolig.

Ansøgere er velkomne til at kon­takte formanden for Brønderslev Menig­hedsråd, Peder Marlo tlf. 24 67 18 21, formanden for Serritslev Menigheds­råd Nethe Budolfsen tlf. 42 16 64 66 eller provst Lise Lundgreen tlf. 51 44 00 78 for uddybende spørgsmål.

Supplerende information kan tillige indhentes på kirkernes hjemmesider og på Face­book, hvor vi løbende gør op­mærksom på kommende aktiviteter.

Ansøgningsfrist: 22. februar 2021.

Se hele stillingsopslaget her

www.broenderslevkirke.dk og www.serritslevkirke.dk

Frivillige til kirkens arbejde

- er der ofte brug for - så kontakt endelig kirkens personale eller menighedsråd, hvis du har lyst at bidrage med noget til kirkens arrangementer.

Skriv til: kirke- og kulturmedarbejder Inge Bech Hansen, mail: inge.kirkeogkulturmedarbejder@broenderslevkirke.dk

Læs mere om hvilke opgaver, der kan bruges frivillige hænder og hjerter til heart.