Sogneeftermiddage

Sogneeftermiddagene afholdes den første onsdag i hver måned fra september til og med maj (dog ikke i januar)

Næste arrangement er:

Onsdag d. 2. marts kl. 14.30
i Sognegården, Bredgade 102

"Jødedom - en fortælling om at være jøde"

Ved sogneeftermiddagen onsdag d. 2. marts kl. 14.30 medvirker kirkens organist Jonatan Kagan, som vil fortælle om hans baggrundsreligion, jødedommen.

Fortællingen tænkes afviklet lidt utradtionelt som en interaktiv aktivitet, hvor lytterne får lige så meget indflydelse på slagets gang som foredragsholderen. Men der bliver også lidt plads til konventionelt foredrag og fremvisning af billeder fra Det Hellige Land på storskærm.

Sluttelig får deltagerne også lov til at stifte bekendtskab med jødisk mad og jødisk musik og sang.
Det bliver en spændende eftermiddag med foredrag, fællessang, dejligt kaffebord og tid til gode snakke.

Sogneeftermiddagen afholdes i Grundtvig-lokalet i Sognegården.

Pris: 25,- kr.

Alle er velkommen til en spændende eftermiddag smiley

Se programmet for foråret 2022 du kan finde det ved at klikke her

Formål med Sogneeftermiddagene

Et godt fællesskab, ved bordet hilser vi på hinanden ved navn, så nye og gamle kan lære hinanden at kende.

En god kop kaffe tilberedes af frivillige kræfter. Med den frivillige hånd giver vi udtryk for, at vi gerne hjælper hinanden.

Oplysning og Lokal historie. Vi kan lære, så længe vi lever, derfor er vi nysgerrige og sætter pris på at fortælle og lytte.

Opmærksomhed er det bedste, vi kan give hinanden. Alle har mulighed for at se og høre. Er det noget for dig - så kom frimodigt - tag gerne en ven med til et hyggeligt samvær.

Eftermiddagen begynder kl. 14.30 og slutter ca. 16.15.
Afholdes i Sognegården, Bredgade 102

Kage, kaffe/the koster 25,00 kr.